Ponudba

Hostel Barovc nudi brezžični internet v celotnem objektu, internet in info kotiček, pokrito teraso in notranji prostor za druženje z družabnimi igrami, kabelsko televizijo in mini knjižnico, restavracijo, v kateri je poskrbljeno za bogat zajtrk, bar s teraso in čudovitim razgledom, recepcijo, ogrevan prostor za smučarsko opremo, brezplačno parkirišče za goste…

Ima 11 PRIVATNIH sob s skupno 33 ležišči, od tega je 6 dvoposteljnih, 4 štiriposteljne in 1 petposteljna soba. Vsaka soba ima svojo kopalnico s tuš kabino in straniščem. Prav tako vsaka soba nudi čudovit razgled. Ena pa se ponaša z velikim balkonom in pogledom na jezerci Jasna ter Julijske Alpe. Vse sobe so opremljene tudi s posteljnino in brisačami. Hostel je primeren tako za individualne goste, kot za skupine, srčno pa so dobrodošli tudi vaši štirinožni prijatelji, ki bivajo brezplačno!

Martinov dom nudi 2 štiriposteljna apartmaja, vsak z dvema spalnicama, popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico ter kopalnico. Za goste apartmajev je v pritličju tudi prijeten salon za druženje in zabavo; z izborom družabnih iger, mini knjižnico, kabelsko televizijo in balkonom. V celotnem objektu je na uporabo brezplačni brezžični internet, pred hišo pa brezplačno parkirišče. Na uporabo je tudi prostor za hrambo smučarske opreme in koles. Martinov dom je primeren tako za individualne goste, kot za manjše skupine, srčno pa so dobrodošli tudi vaši štirinožni prijatelji, ki bivajo brezplačno!

Do trgovin, picerij, restavracij, barov in naravnih ter kulturnih znamenitosti je le nekaj minut hoda, vse informacije pa so vam na voljo pri osebju, ki bo poskrbelo, da bo vaše bivanje prijetno in izkušnja nepozabna.

Veselimo se vašega obiska!