Ponudba

Hostel Barovc nudi brezžični internet v celotnem objektu, info kotiček, pokrito teraso in notranji prostor za druženje z družabnimi igrami, kabelsko televizijo in mini knjižnico, restavracijo, v kateri je poskrbljeno za bogat zajtrk, bar s teraso in čudovitim razgledom, recepcijo, ogrevan prostor za smučarsko opremo, brezplačno parkirišče za goste…

Ima 11 PRIVATNIH sob s skupno 31 ležišči, od tega je 6 dvoposteljnih, 4 štiriposteljne in 1 triposteljna soba. Vsaka soba ima svojo kopalnico s tuš kabino in straniščem. Prav tako vsaka soba nudi čudovit razgled. Ena pa se ponaša z velikim balkonom in pogledom na jezerci Jasna ter Julijske Alpe. Vse sobe so opremljene tudi s posteljnino in brisačami. Hostel je primeren tako za individualne goste, kot za skupine, srčno pa so dobrodošli tudi vaši štirinožni prijatelji, ki bivajo brezplačno!

Do trgovin, picerij, restavracij, barov in naravnih ter kulturnih znamenitosti je le nekaj minut hoda, vse informacije pa so vam na voljo pri osebju, ki bo poskrbelo, da bo vaše bivanje prijetno in izkušnja nepozabna.

Veselimo se vašega obiska!